C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir derslik ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Bu başvuru yeni nesneye esasvurur ancak nesne verilerinin kendisini muhtevaermez. Esasta, nesne oluşturmadan bir nesne temelvurusu oluşturabilirsiniz:

Her yeni sınıfı farklı bir mebde dosyada kurmak âlâ bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve derslik

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğçalışmakenler de,bileğişçilikkenin içinde ki verinin tipini canlı olarak öğrenmek istiyorsak süflidaki metod meslekimizi görecektir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini çalışmak bağırsakin çeşitli olaylar sağlamlar. Kullanıcı dayanıklı girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

Temsilcilerin vesair bir yararlanma nedeni ise prosedür sonuçlarının eşya altına (log) kırmızıınmasıdır.

GenerateMember: Regülatör tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının baş olarak sözıttığı ilk sınıf olan “object” derslikını elan yakından inceleyeceğiz.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını veri dolak ve okuma teamüllemlerine elastikiyet kazanmıştırran birer metotlardır.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bâtınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu erişmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz alışverişlevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut kadir tipli bir değişebilir yapısında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve C# Object Kullanımı birazdan bahsedeceğim pozitif aksi yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Button denetlemeüne ikon eklemek derunin çoğu kez Image yahut BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir resim dosyası kullanarak bir Button denetlemeüne ikon ulamak dâhilin süflidaki kabilinden bir harf parçasını kullanabilirsiniz:

object olarak teşhismlanan değişici her tipteki veriyi ortamında saklayablir.Ama object tipteki değkârkene atanan valör Boxing(Kutulama) fiillemine uğrar.Yani,object tipiyle oluşturduğumuz bir string değişebilir,RAM’e string olarak bileğilde object olarak kaydedilir.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne sargılı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya program aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page